ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Note 7 στις 2 Αυγούστου

0

Επισημοποιήθηκαν τα σχέδια της Samsung, όσον αφορά την ονομασία και την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της ταμπλετοτηλέφωνου, Galaxy Note 7, η οποία, σύμφωνα με tweet της εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου, στη Νέα Υόρκη.

Αν και το τελευταίο μοντέλο της σειράς κυκλοφόρησε με την εμπορική ονομασία Note 5, η Samsung προτίμησε να περάσει απευθείας στο νούμερο 7 - αντί 6 που θα ήταν το λογικό - για δύο προφανείς λόγους, πρώτον για να αποφύγει τα μπερδέματα και να δημιουργήσει μία ομοιόμορφη, πληρέστερη γκάμα συσκευών (μαζί με τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge) και δεύτερον για να φέρει τις συσκευές της στην ίδια αρίθμηση με αυτές της Apple - οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αν το Galaxy Note 7 κυκλοφορήσει με dual-curved οθόνη (σύμφωνα με τις διαρροές είναι σχεδόν βέβαιο), θα είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς με αυτό το χαρακτηριστικό και αντάξιος διάδοχος του εντυπωσιακού Note Edge, η οθόνη του οποίου διέθετε κυρτότητα στη μία της μόνο πλευρά.

O σαρωτής ίριδας, ο οποίος θα αναβαθμίσει σημαντικά τις δικλείδες ασφαλείας της νέας συσκευής, καθώς και το νέο Snapdragon 821 SoC είναι, σύμφωνα με τις φήμες, δύο από τα νέα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν το νέο Note 7 να κάνει τη διαφορά - για την επιβεβαίωση των οποίων θα πρέπει όμως να περιμένουμε μέχρι τις 2 Αυγούστου.

55

Πάντως θα πρέπει να επισημανθεί ότι και πέρσι, η Samsung παρουσίασε το νέο Galaxy Note στη Νέα Υόρκη, κάτι που συνέπεσε με την ανακοίνωση έκπληξη της εταιρείας ότι η συσκευή δε θα κυκλοφορούσε στην Ευρώπη, μία πολιτική που πιθανόν να ακολουθήσει και φέτος η εταιρεία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ