ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Meizu ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch, το Mix

0

Η Κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch, μέσω της ιστοσελίδας crowd-funding Taobao. Η συσκευή δεν διαθέτει οθόνη παρά ένα παραδοσιακό αναλογικό καντράν που συνοδεύεται από ορισμένα έξυπνα χαρακτηριστικά, και έτσι μάλλον του ταιριάζει περισσότερο ο χαρακτηρισμός activity tracker.

Διαθέτει LED για διάφορες ειδοποιήσεις ενώ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί και δονείται. Συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth Low Energy (φυσικά, είναι απαραίτητο να έχετε εγκατεστημένο το app της Meizu) και σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει αυτονομία 240 ημερών χάρη στην μπαταρία των 270mAh που ενσωματώνει.

Η εταιρεία λέει ότι διαθέτει ελβετικό μηχανισμό ενώ η κάσα του, που είναι διαθέσιμη με ασημένιο ή μαύρο φινίρισμα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι (42mm) και αντέχει σε βάθος 30 μέτρων. Το καντράν προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι.

Η Meizu ανακοίνωσε ότι το Mix θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τρία είδη λουριού, Denim, Leather και Steel με τιμές €133, €173 και €199 αντίστοιχα (τιμές στην Κίνα).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ