ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τον ερχόμενο μήνα, ο Mark Zuckerberg θα δείξει την Τεχνητή Νοημοσύνη που δημιούργησε για να ελέγχει το σπίτι του!

0

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης που στοχεύει να δημιουργήσει ο Mark Zuckerberg, ο CEO της Facebook, μέσα στο 2016 ώστε να ελέγχει αυτομάτως όλες τις λειτουργίες στο σπίτι του, και να τον βοηθάει στην δουλειά του, όπως περίπου συμβαίνει και με τον Jarvis στο σπίτι του Tony Stark (Iron Man).

Από ότι φαίνεται λοιπόν, ο Mark Zuckerberg κατάφερε να φτιάξει το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης, και είναι έτοιμος να το δείξει στο κοινό. “Το έφτασα στο σημείο όπου είμαι σε θέση να ελέγξω τον φωτισμό, να ελέγξω τις πόρτες και να ελέγξω την θερμοκρασία” είπε σε ένα Facebook Q&A στην Ρώμη, στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα. “Το τελειώνω” συμπλήρωσε.

Ο Mark Zuckerberg είπε επίσης ότι ελπίζει να έχει ένα demo του εγχειρήματος διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα, και πιστώνει την επιτυχία της ΑΙ στην ομάδα μηχανικών του στο Facebook. “Είναι εκπληκτικό γιατί συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους μηχανικούς στο Facebook που κάνουν εξαιρετική δουλειά με την Τεχνητή Νοημοσύνη στην αναγνώριση φωνής, στην αναγνώριση προσώπου” είπε. “Το έχω προγραμματίσει ώστε τώρα, όταν περπατάω ως την πόρτα μου, την πύλη μου, δεν είναι απαραίτητο να βάλω κάποιον κωδικό ή κάτι τέτοιο για να εισέλθω, όπως ένα κλειδί, αφού βλέπει το πρόσωπο μου και μου επιτρέπει να περάσω”.

O Mark Zuckerberg είπε ότι για την ώρα το σπίτι, προς μεγάλη απογοήτευση της συζύγου του, ανταποκρίνεται μόνο στην δική του φωνή. “Θα της δώσω πρόσβαση μόλις το ολοκληρώσω” είπε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ