ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επιστροφή επισκευασμένων Galaxy Note 7 στην αγορά για συγκεκριμένους σκοπούς

0

Η Samsung με ανακοίνωσή της σήμερα, επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζεται να φέρει πίσω στην αγορά το Galaxy Note 7 και συγκεκριμένα τις συσκευές που αποσύρθηκαν τον περασμένο χρόνο μετά από το σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη μπαταρία και το οποίο οδηγούσε σε εκρήξεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Samsung θα επισκευάσει όλα τα Galaxy Note 7 που έχουν επιστραφεί μετά από την ανάκληση, και θα τα διαθέσει στην αγορά είτε για ανακύκλωση είτε προς ενοικίαση «όπου αυτό είναι κατάλληλο». Για να αποφύγει η κορεατική εταιρεία οποιοδήποτε νέο πρόβλημα με εκρήξεις, η Samsung «θα βρίσκεται σε συνεννόηση με τις ρυθμιστές αρχές και τους παρόχους». Στο κομμάτι της ανακύκλωσης γίνεται αναφορά στο ότι εξαρτήματα του τηλεφώνου όπως ή κάμερα, θα πρέπει να αφαιρούνται από τη συσκευή από εταιρείες που ειδικεύονται σε παρόμοιες υπηρεσίες, και να χρησιμοποιούνται για διάφορους δοκιμαστικούς σκοπούς. Επιπλέον η Samsung αναφέρει ότι για ανακύκλωση συγκεκριμένων μερών του τηλεφώνου, θα πρέπει να ακολουθηθούν ειδικές διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Σε ότι αφορά την πώληση των επισκευασμένων μοντέλων, η Samsung δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα λεπτομέρειες όπως το πότε αυτή θα συμβεί και σε ποιες χώρες, μεταφέροντας την τελική απόφαση για το μέλλον.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ