ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στην Δόξα Πλατανέ ο Περήφανος

0

Η ανακοίνωση: 

«Η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Περίφανο.
Ο 26χρονος μέσος (γεν. 15/9/1995) αποτελεί ακόμα μία προσθήκη – επιστροφή για την ομάδα μας, μιας και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Δόξα Πλατανέ, ξεκινώντας από τις ακαδημίες το 2006. Το 2012 μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια πρόσθεσε εμπειρία και παραστάσεις αγωνιζόμενος με την ΑΕ Μυλοποτάμου (2018-19), κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ. Τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Άρη Ρεθύμνου πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές στην εν λόγω κατηγορία.
Αναμφίβολα πρόκειται για μία ποιοτική προσθήκη στον χώρο του κέντρου, με την ομάδα μας και τον πρόεδρο, Αντώνη Βαρούχα, να τον καλωσορίζει και να του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία τη φετινή σεζόν».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιάννης Περίφανος ευχαρίστησε τον Άρη και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην επιστροφή του στην Δόξα Πλατανέ: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Άρη Ρεθύμνου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια!
Πλέον είμαι παίκτης της Δόξα Πλατανέ και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω! Μιλώντας με το πρόεδρο αλλά και τους 2 προπονητές με έκαναν να αισθανθώ την επιθυμία τους να επιστρέψω και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της! Κράτησε τον περσινό κορμό που αποτελείται από αξιόλογους παίκτες αλλά και τα παιδιά που ήρθαμε στην ομάδα θα δημιουργήσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο!
Τέλος, θέλω να ευχηθώ να έχουμε ένα πρωτάθλημα με υγεία, χωρίς την πανδημία και να εκπληρώσουν οι ομάδες τους στόχους χωρίς τραυματισμούς».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ