ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Η Εύα Καϊλή υποτιμά τη νοημοσύνη μας…

0

Όλο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με την Εύα Καϊλή, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την πολιτική και για την δημοκρατία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ευρωπαϊκό οικοδόμημα σείεται συθέμελα από το σκάνδαλο του Κατάρ και η κ. Καϊλή επιδίδεται σε ένα αγώνα δρόμου, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα της. Αυτό βεβαίως είναι αναφαίρετο δικαίωμα της, αρκεί να μην προβαίνει σε πράξεις που υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

Για παράδειγμα, δεν μπορείς να λες πως δεν ξέρεις πως βρέθηκαν 600.000 ευρώ στο σπίτι σου και ό,τι δεν είναι δικά σου! Και πως δικαιολογείται αυτό το ποσό, όταν ο ίδιος ο σύντροφος σου παραδέχεται την εμπλοκή του στο σκάνδαλο αλλά εσύ είσαι αυτή που βγάζει πύρινους λόγους υπέρ του Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο και επιπλέον, πηγαίνεις σε επιτροπή που δεν ανήκεις τυπικά και δεν έχεις δικαίωμα ψήφου αλλά παρεμβαίνεις και ψηφίζεις υπέρ του Κατάρ!

Και πώς μπορείς να είσαι υπέρ του Κατάρ, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν, ουσιαστικά στα κάτεργα, για τα έργα του μουντιάλ και έχουν βγει τόσες ειδήσεις στην επιφάνεια για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτό το εμιράτο;

Ποιος δουλεύει ποιον κα Καϊλή; 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ