ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνης & μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου

0

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές είναι συνυφασμένες με τα παιδιά και πάνε πάντα μαζί,  μέσα από τα δώρα και ιδιαίτερα μέσω της μουσικής, χαίρονται και ζουν την κάθε στιγμή.

Μοναδικά συναισθήματα ξεχωριστών στιγμών εναρμονίζονται  με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ζωντανεύοντας τη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων.

Τα φετινά Χριστούγεννα, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου και συγκεκριμένα η Χορωδία του Σχολείου, με τη συμμετοχή των 2 τμημάτων της Α΄ τάξης Δημοτικού,  θα εμφανιστούν ως Καλικαντζαράκια,  θα  ¨χυθούν¨ στους  δρόμους της πόλης μας και με τη συμμετοχή μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου θα ερμηνεύσουν πολυαγαπημένες μελωδίες, στροβιλίζοντας τη φαντασία και τις αισθήσεις μας σε ένα μελωδικό γιορτινό ταξίδι.

Η επιμέλεια του δρώμενου θα πραγματοποιηθεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μουσικού κου. Αντώνη Μαυράκη και τη συμμετοχή των κ.κ. Ευάγγελου Δρουλίσκου και Ιωάννας Αγιουτάκη.

Η συγκεκριμένη συνεργασία θα πραγματοποιηθεί με το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνου.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα  11:00 στο Δημαρχείο για την εκκίνησή μας με τη διαδρομή της συγκεκριμένης μουσικής διαδρομής, στην Αρκαδίου, στην Εθνικής Αντιστάσεως, Πλατεία Μικρασιατών και στην Λ. Κουντουριώτου, καταλήγοντας στο Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου (επί της Μοάτσου).

Καλά Χριστούγεννα!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ