ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου

0

Χριστούγεννα, παιδιά και μουσική πάνε πάντα μαζί.

Μοναδικά συναισθήματα ξεχωριστών στιγμών εναρμονίζονται με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ζωντανεύοντας τη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων.

Με αφορμή λοιπόν τις ημέρες των Χριστουγέννων, προγραμματίσαμε τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο Σπίτι του Πολιτισμού και ώρα 20:00, με είσοδος ελεύθερη για το κοινό και με τη συμμετοχή κάποιων από τους 301 μαθητές-σπουδαστές που φοιτούν πλέον στο Δ.Ω.Ρ. και με τη συνοδεία των διδασκόντων τους θα μας ταξιδέψουν μελωδικά, με αγαπημένα τραγούδια  και επίκεντρο το πνεύμα των ημερών.

Αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω  το  σπουδαίο επίτευγμα των διδασκόντων του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνης τα 3 τελευταία χρόνια,  οι οποίοι αφιέρωσαν και αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εξελίσσοντας το θεσμό της λειτουργίας του Δ.Ω.Ρ.

Ένα  επίτευγμα το οποίο φαίνεται να αναγνωρίζουν και να ¨αγκαλιάζουν¨ οι μαθητές-σπουδαστές μας,  αλλά και οι γονείς τους, καθώς  έχουμε καταφέρει με το εκπαιδευτικό προσωπικό, με την ιδιότητα μου ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής και σε συνεργασία με τους εμπλεκομένους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνου και τους Αυτοδιοικητικούς αφενός να έχουμε κατακόρυφη αύξηση των εγγραφών αφετέρου, μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα να πραγματοποιήσουμε τη σύζευξη μουσικής παιδείας και πολιτισμού στον τόπο μας.

Υπερήφανοι και με αισθήματα βαθιάς ικανοποίησης συνεχίζουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για τη μουσική εκπαίδευση των παιδιών μας.

Με οδηγό την αγάπη για τη μουσική και κινητήριο δύναμη την καλύτερη ομάδα διδασκόντων που αναβαθμίζουμε κάθε χρόνο, συνεχίζουμε τα μουσικά μας ταξίδια στοχεύοντας, ψηλότερα από ποτέ.

 

Καλή Χρονιά σε όλους!

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου

Αντώνης Μαυράκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ