ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου

0

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Νιώθουμε την ανάγκη, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου μας, να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες στις δασκάλες των παιδιών μας που με την αγάπη και τη φροντίδα τους έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό παιδαγωγικό περιβάλλον όπου κάθε δράση φαίνεται να βγαίνει τόσο φυσικά με τα παιδιά μας. Όμως γνωρίζουμε τις δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που με τη δική σας αγάπη και συνδρομή πλαισιώνετε κάθε δράση μας με κάθε δυνατό τρόπο (με χειρωνακτική εργασία, με την παροχή υπηρεσιών στις ανάγκες του σχολείου από επαγγελματίες γονείς, με παροχή υλικοτεχνικής υποδομής, με οικονομική στήριξη όπως π.χ. έγινε με τα υπέροχα θεματικά ημερολόγια που εκδώσαμε για το 2023). Η βοήθεια, η αλληλεγγύη και η συλλογική δράση, στις μέρες μας, αποτελεί πολύτιμο οδηγό για τις μελλοντικές μας δράσεις που ήδη έχουμε ξεκινήσει να σχεδιάζουμε.

Επομένως οφείλουμε, κι από εδώ, να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας για το ημερολόγιο του 2023 και συγκεκριμένα στις παρακάτω επιχειρήσεις που είτε τις έχουν γονείς είτε δραστηριοποιούνται σε αυτές:

Εφημερίδα Ρέθεμνος, Καραγιανάκης Γραφικές Τέχνες,  Casa Vitae, Βιβλιοπωλείο Γνώση, expert Μυλωνάκης, Εστιατόριο: Το Ραγισμένο Τσουκάλι, Το Μανάβικο, Κομμωτήριο Άρτεμις Βογιατζάκη, Οικοδομώ Σταγάκης, Agora shops, Παλαφούτης οπτικά, Per Due.gr, Τέντες Παπαδομιχελάκης,  Kinesis, Αντωνάκης μεταφορές, Παπαδομιχελάκης DHL express, #Digiads.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί, με τεράστια επιτυχία, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου μας καθώς και τον Γ. Γαβαλά για την επαγγελματική βιντεοσκόπηση και φωτογραφική κάλυψη. Όλους τους γονείς που έφεραν εδέσματα και είχαμε ένα υπερπλούσιο μπουφέ καθώς και όσους βοήθησαν στην κατασκευή των στολών και των σκηνικών.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας είναι και θα είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των παιδιών μας και θα οργανώνουμε - στηρίζουμε κάθε δυνατή δράση που κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Από τη νέα χρονιά σχεδιάζονται μια σειρά δράσεων, από το σύλλογό μας, και η συμβολή όλων μας στην υλοποίησή τους είναι πολύτιμη.

Ευχόμαστε σε όλες και σε όλους καλές γιορτές, χαρούμενα Χριστούγεννα με οικογενειακή θαλπωρή, με υγεία και χαρά να υποδεχτούμε το νέο έτος.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος       Η Γραμματέας

Γιώργος Τρούλης    Αθηνά Αναστασοπούλου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ