ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Ρομάντζο του Ναυάρχου: Το νέο αστέρι στον γαστρονομικό χάρτη του Ρεθύμνου

0

Επιτυχημένα εγκαίνια με κρητική μουσική σε νέο χώρο στη Λούτρα

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό πραγματοποιήσαμε την περασμένη Τετάρτη 28 Ιουνίου τα εγκαίνια του νέου μας εστιατορίου στη Λούτρα, το «Ρομάντζο του Ναυάρχου».

Η παρουσία όλων σας, δημιούργησε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, γεμάτη θετική ενέργεια και έντονα συναισθήματα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας το νέο μας ξεκίνημα.

Ειδικές ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε στον πάτερ Παντελή από το Άδελε, ο οποίος πραγματοποίησε τον αγιασμό, δίνοντας μια ευλογημένη νότα στο νέο μας χώρο.

Στο πλευρό μας βρέθηκαν επίσης αξιότιμοι προσκεκλημένοι, όπως ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου κ. Χνάρης Μανόλης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κα. Λιονή Μαρία, ο Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ κ. Σαρρής Μιχάλης και ο καθηγητής γενικής ιατρικής κ. Λιονής Χρήστος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή κρητική μουσική από τους ταλαντούχους Νίκου Συνολάκη και Ηλία Γιαλιτάκη, οι οποίοι κατάφεραν να γεμίσουν τον χώρο με ζεστασιά και κέφι, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Θέλουμε λοιπόν, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Η στήριξή σας ήταν ουσιώδης και μας έδωσε δύναμη, για να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας.

Το «Ρομάντζο του Ναυάρχου» αποτελεί πλέον έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφθείτε, ειδικά αν θέλετε να ανακαλύψετε την κρητική γαστρονομία και να νιώσετε την κρητική φιλοξενία.

Θα μας βρείτε καθημερινά, από Δευτέρα έως Κυριακή, εκτός Τρίτης, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Επικοινωνία: Το Ρομάντζο του Ναυάρχου

Διεύθυνση: Λούτρα

Τηλέφωνο: 694 432 6455

Email: [email protected]

Facebook: Το Ρομάντζο του Ναυάρχου

Instagram: @toromantzotounauarxou

Tik Tok: @toromantzotounauarxou

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καλοιδάς, Ιδιοκτήτης «Το Ρομάντζο του Ναυάρχου»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ