ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένας ουρανός με αστέρια … από τους Εμείς και Εμείς

0

Ξεκίνησε την Πέμπτη το βράδυ στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου η ετήσια εκδήλωση θερινού κινηματογράφου από την καρναβαλική ομάδα «Εμείς και Εμείς» !

Για ακόμα μια χρονιά τα μέλη της ομάδας μας ταξιδεύουν στο κλίμα των παλαιών θερινών κινηματογράφων με τα επίκαιρα της εποχής να περνούν μπροστά από την οθόνη μας και το Ρέθυμνο ενός αλλοτινού καλοκαιριού να φαντάζει ως μια πόλη αναμνήσεων που ο χρόνος την εξελίσσει και την αφήνει πανέμορφη μέσα στο φως του Κρητικού πελάγους.

Είναι όμορφες οι βραδιές του θερινού σινεμά! Φέτος μάλιστα με την συμπλήρωση 80 ετών λειτουργίας της Φίνος Φιλμ, την έναρξη χαιρέτησε ο Στάθης Καμβασινός εκ μέρους της θρυλικής εταιρείας καθώς και η Όλγα Σπυριδάκη – Πλαίτη εκ μέρους της ομάδας «Εμείς & Εμείς».

Παρόντες η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου Θωμάς Κρεβετζάκης και Πέπη Μπιρλιράκη, ο καθηγητής ιατρικής Χρήστος Λιονής και πλήθος κόσμου που κατέκλισε τον Δημοτικό Κήπο για να απολαύσει μια παλιά ταινία και να βιώσει το μοναδικό κλίμα που δημιουργούν με την ψυχή και την αγάπη τους όλα τα μέλη των «Εμείς και Εμείς»!

Και φέτος τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν για τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ