ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου: Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ στο πρόγραμμα ΚΔΑΠ ΑμεΑ

0
Αγαπητοί μας γονείς με ωφελούμενα παιδιά, ή δυνητικά ωφελούμενα, ανήλικα ή ενήλικα στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ στο πρόγραμμα ΚΔΑΠ ΑμεΑ.
 
"Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης".
 
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε φέτος με την έκδοση voucher στο πρόγραμμά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ, που λειτουργεί από το 2016 στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Ρεθύμνου από το Σύλλογο γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει το παιδί σας εν ενεργεία απόφαση ΚΕΠΑ Πιστοποίησης της αναπηρίας. Δεχόμαστε άτομα με αυτισμό, νοητική ή κινητική αναπηρία από 5 έως 35 ετών.
 
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, ή βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα: 6936704854 (Κλάδου Ειρήνη) και 6948590359 (Μελισσινός Παύλος).
 
Μην αμελήσετε γιατί οι αιτήσεις λήγουν 1 Αυγούστου!
 
Για τη συμμετοχή του παιδιού σας στα προγράμματά μας και στις δράσεις μας απογευματινές και πρωινές το voucher από την ΕΕΤΑΑ είναι απαραίτητο.
 
Σας περιμένουμε και απ΄το Σεπτέμβριο να ζήσουμε μαζί τις εκπαιδευτικές, θεραπευτικές, εικαστικές, αθλητικές, θεατρικές και καλλιτεχνικές δράσεις μας, με ευθύνη, εξωστρέφεια και αγάπη!
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ