ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κτηνοτρόφος Βιλανδρέδο: με τα πόδια και χωρίς κινητό εκτέλεσε το μαφιόζικο σχέδιο ο δράστης

0

Στη μαρτυρική κατάθεση του ίδιου του 69χρονου, εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του που παραμένει σοβαρή, ποντάρουν σε μεγάλο βαθμό αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου που κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να εξιχνιάσουν την στυγερή υπόθεση και να στείλουν τον δράστη της μαφιόζικης επίθεσης ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αυτό που συνέβη στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου είναι πρωτόγνωρο για τις τοπικές Αρχές και παραπέμπει σε άλλες πρακτικές όπως έχει γράψει το Cretalive. Αστυνομικοί ανέφεραν στο Cretalive.gr ότι ο δράστης κινήθηκε με τα πόδια για πολύ μεγάλη απόσταση - προφανώς γνωρίζει πολύ καλά τα της περιοχής - ενώ δεν κρατούσε κινητό μαζί του για να μην δοθεί στίγμα. Προκύπτει δηλαδή ότι είχε μελετήσει καλά το σχέδιο του.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την εκπομπή Live News υπάρχει στη διάθεση των Αρχών υλικό από κάμερα που έχει καταγράψει τον δράστη, χωρίς ωστόσο να είναι διαφωτιστικό προς το παρόν. Περιγράφεται πάντως ως εύσωμος, ενώ έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του με κάλτσα. Πάντως, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Cretalive ότι υπάρχει περισσότερο βιντεοληπτικό υλικό από  κάμερες σε κτηνοτροφικές μάντρες στην ευρύτερη περιοχή το οποίο ήδη επεξεργάζεται η ΕΛΑΣ. Αστυνομικοί περιγράφουν ότι ο δράστης, ο οποίος δεν αποκλείεται να ενήργησε για λογαριασμό άλλων, αρχικώς πυροβόλησε τον 69χρονο στα πόδια και στο χέρι. Εκτιμάται ότι πρόθεση του ήταν η τιμωρία και η προειδοποίηση και όχι η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ωστόσο μία από τις σφαίρες βρήκε τον 69χρονο στην σπονδυλική στήλη. Το ανατριχιαστικό είναι ότι αφού πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο, ο τελευταίος ουρλιάζοντας κάτι φώναξε και αυτό έκανε τον δράστη να τον πλησιάσει, να ανοίξει το στόμα του και να του κόψει τη γλώσσα.

Οι Αρχές ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση, όμως το κέντρο βάρους τους δίνεται στη σφοδρή αντιδικία με συγκεκριμένη οικογένεια. Φυσικά στο κάδρο τίθεται, όπως έχουμε γράψει, η επίθεση με καυστικό υγρό που είχε δεχθεί μέσα στο καλοκαίρι ένας εκ των γιων του θύματος, αλλά και η άρνηση του 69χρονου να επέλθει σασμός.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ