ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Οργή και αγανάκτηση των αστυνομικών υπαλλήλων της Κρήτης στις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: «Ως εδώ κύριοι!»

0

 «Δηλώνουμε ρητά και πριν η κατάσταση από έκρυθμη γίνει εκρηκτική, πάρτε πίσω αυτές τις προκλητικές και απαξιωτικές για τον Κλάδο μας παροχολογίες και δηλώσεις, Οι εποχές που οι "χωροφύλακες" είχαν μνήμη χρυσόψαρου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και δε μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε τίποτα. Προστατέψτε με πραγματικά ΈΡΓΑ αυτούς που σας προστατεύουν και όχι με πυροτεχνήματα»

Την έντονη αγανάκτηση των αστυνομικών Κρήτης, προκάλεσαν οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα πλαίσια της 88ης ΔΕΘ για παροχές, αυξήσεις, κίνητρα, κράτος δικαίου, ισονομίας και πρόνοιας, οι οποίοι αναφέρουν σε ανακοίνωσή της, «ακούγοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, αναρωτιόμαστε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας αν ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτή τη χώρα ή μήπως έχουμε έρθει ουρανοκατέβατοι από κάποια άλλη Ήπειρο ή ακόμα και άλλο πλανήτη, αναφέρει κοινή ανακοίνωση όλων των ενώσεων αστυνομικών υπαλλήλων της Κρήτης».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Ακούγοντας τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της Χώρας κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στα πλαίσια της 88ης Δ.Ε.Θ. για παροχές, αυξήσεις, κίνητρα, κράτος δικαίου, ισονομίας και πρόνοιας, αναρωτιόμαστε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας αν ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτή τη χώρα ή μήπως έχουμε έρθει ουρανοκατέβατοι από κάποια άλλη Ήπειρο ή ακόμα και άλλο πλανήτη.

Αναλύοντας δε ενδελεχώς και πιο προσεκτικά τις δηλώσεις του που αφορούν τον Κλάδο μας: «Μια μικρή αναγνώριση για την προσφορά τους. Κατέληξα εξαντλώντας κάθε δημοσιονομικό περιθώριο. Αυτοί που φορούν το εθνόσημο πρέπει να νιώθουν πως η πατρίδα είναι δίπλα τους», δήλωσε ο Πρωθυπουργός. Ευτυχώς δηλαδή που είστε δίπλα μας γιατί σε διαφορετική περίπτωση τι θα κάναμε; Μήπως να σας ζητήσουμε συγνώμη που σας φέραμε στη δύσκολη θέση να μας σκεφτείτε κιόλας και να «έξαντλήσετε κάθε δημοσιονομικό περιθώριο»; Μήπως να μαζευτούμε εκεί στο Μαξίμου να σας ευχαριστήσουμε χτυπώντας παλαμάκια;

ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!  

Αν εσείς νομίζετε ότι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του Έλληνα Αστυνομικού αξίζει 0,54 ευρώ μεικτά ανά ώρα νυχτερινής εργασίας, η οποία μεταφράζεται σε καθαρές απολαβές 19,5 ευρώ τον μήνα και τις οποίες στο τέλος του χρόνου θα αναγκαστούμε να τις επιστρέψουμε διπλάσιες και τριπλάσιες λόγω φορολογίας είστε βαθιά νυχτωμένοι και σας δηλώνουμε ότι καμία απολύτως ανάγκη δεν έχουμε από την ΄΄πλούσια΄΄ αυτή παροχή σας. Το ΦΙΛΟΤΙΜΟ μας και η ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ από την κοινωνία ασφαλώς αξίζουν περισσότερα.

Όσο δε για το Επικίνδυνο του επαγγέλματος;;; Μάλλον το ξεχάσατε σε κανένα συρτάρι κλειδωμένο ή το αφήσατε ως ένα ακόμα ΄΄ΘΑ΄΄ για την επόμενη προεκλογική σας καμπάνια.

Κύριε Πρωθυπουργέ και συντοπίτη μας

Επειδή η κατάσταση πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια του εμπαιγμού και της κοροϊδίας και αγγίζει αυτά της ΞΕΦΤΙΛΑΣ και της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ,

Επειδή η ΥΠΟΜΟΝΗ, η ΑΝΕΧΕΙΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ έχουν ΌΡΙΟ,

Επειδή δε μπορούμε πλέον να παίζουμε με τις ΑΝΤΟΧΕΣ και τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ των συναδέλφων μας και των οικογενειών μας.

Επειδή για πολλούς πλέον από εμάς τίθεται ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,

Δηλώνουμε ρητά και πριν η κατάσταση από έκρυθμη γίνει εκρηκτική, πάρτε πίσω αυτές τις προκλητικές και απαξιωτικές για τον Κλάδο μας παροχολογίες και δηλώσεις, Οι εποχές που οι "χωροφύλακες" είχαν μνήμη χρυσόψαρου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και δε μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε τίποτα. Προστατέψτε με πραγματικά ΈΡΓΑ αυτούς που σας προστατεύουν και όχι με πυροτεχνήματα.

Με τον τρόπο που μας αντιμετωπίζεται τα τελευταία χρόνια ούτως ή άλλως θα μας βρείτε απέναντι, σώστε όμως ότι σώζεται.

Συνάδελφοι ο αγώνας τώρα αρχίζει, στους δρόμους και όπου αλλού χρειαστεί και σας χρειαζόμαστε όλους!!!

Με εκτίμηση,

Οι Πρόεδροι των Ενώσεων

Ε.Α.Υ.Ν.Η.           Ε.Α.Υ.Ν.Λ.      Ε.Α.Υ.Ν.Ρ.       Ε.Α.Υ.Ν.Χ.            Π.ΕΝ.Α.Α.

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ  ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΓΥΠΑΡΗΣ  ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ

Νικόλαος                  Μιχαήλ          Ανδρέας           Στυλιανός                Στυλιανός

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ