ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε με ενθουσιασμό ο Ρεθυμνιακός

0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ρεθυμνιακός:

«Με ενθουσιασμό, πολύ όρεξη και ακόμη περισσότερες υποσχέσεις και έπειτα από απουσία περίπου 2,5 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Ρεθυμνιακός μας «πάτησε» ξανά σήμερα το απόγευμα τον τάπητα της Σοχώρας, ξεκινώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για την νέα σεζόν.

Από πολύ νωρίς στην ανατολική πλευρά του γηπέδου του περιφερειακού βρέθηκε ο νέος τεχνικός των «δελφινιών» Νίκος Μαθιουδάκης, που μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Νίκο Δασκαλάκη υποδέχτηκαν τα παλιά αλλά και τα νέα πρόσωπα των «κυανόλευκων» τα οποία και καλωσόρισαν με την σχετική ομιλία τους λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προγραμματισμένης προπόνησης. Προηγήθηκε η ομιλία- καλωσόρισμα του προέδρου της ομάδας Κώστα Παπαδάκη που παρουσία σύσσωμης της διοίκησης της ομάδας μας, που έκανε λόγο για την «νέα αρχή» που πραγματοποιεί ο Ρεθυμνιακός μας, παρουσιάζοντας παράλληλα στους ποδοσφαιριστές έκτος από το νέο τεχνικό τιμ που θα τους καθοδηγήσει στις επίσημες υποχρεώσεις της νέας χρονιάς και τον νέο Γενικό Αρχηγό της ομάδας Βαγγέλη Πρινιανάκη.

Στην συνέχεια οι «κυανόλευκοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου και πραγματοποίησαν με μπάλα η χωρίς, την «πρώτη» τους προπόνηση για την νέα σεζόν. Από την προπόνηση υπήρχαν οι σχετικές, για διαφορετικές αιτίες, απουσίες με το δυναμικό μέσα στις επόμενες ημέρες να εμπλουτίζεται καθώς η διοίκηση του Ρεθυμνιακού μας αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά τις συμφωνίες για ανανεώσεις και μεταγραφές οι οποίες βρίσκονται ήδη στο τελικό τους στάδιο.

Τα φιλικά του Ρεθυμνιακού μας…

Μέσα από 4 φιλικά που ήδη έχουν προγραμματιστεί ο Νίκος Μαθιουδάκης θα έχει την ευκαιρία να «μοντάρει», να δοκιμάσει νέα σχήματα, αλλά και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία του βασικού σταδίου προετοιμασίας του Ρεθυμνιακού.

Οι φιλικές αυτές αναμετρήσεις θα είναι :

4/9 με Δόξα Πλατανιά

11/9 με Ασή Γωνιά

15/9 με Αστέρα Ρεθύμνου

19/9 με Κ19 Εργοτέλη (θα πραγματοποιηθεί στο Λίντο»)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ