ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεθυμνιακός- Δόξα Πλατανέ 5-1: Έβαλαν γκολ και έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα και οι δύο

0

Τα όσα αναφέρει ο Ρεθυμνιακός:

«Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της συνάντησης στην Σοχώρα, οι παίκτες του Ρεθυμνιακού, που για πρώτη φορά «γεύτηκαν» όλα το μήκος και πλάτος του… πολύβουου τάπητα τυ γηπέδου του περιφερειακού, έδειξαν διάθεση να «χτίσουν» από την άμυνα τους, σωστά οργανωμένες επιθέσεις και να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του πρώην τερματοφύλακα τους Γιώργου Παλιεράκη. Σε μια από αυτές το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθυμνιακού Γιώργος Μάγγος κέρδισε μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια στο 17’ φάουλ σε πολύ καλή θέση και με υποδειγματικά εκτέλεση ο Χρήστος Μερτίρι πέτυχε το πρώτο από τα συνολικά 3 γκολ του, ανοίγοντας το σκορ. Είχε προηγηθεί η εκπληκτική απόκρουση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων στο 4’ σε σου του Σουχλάκη, αλλά και η κεφαλιά του Γαλερού στο 14’ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των «οράνιε». Με προβάδισμα 1-0 για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε το Α’ ημίχρονο, με την Δόξα να βάζει από τις αρχές της επανάληψης νέα δεδομένα στο φιλικό. Το εύστοχο πλασέ του Καργάκη στο 43’ έφερε ξανά το σκορ σε… ισορροπία (1-1), που όμως δεν διατηρήθηκε για πολύ καθώς 3 λεπτά αργότερα (45’) μετά από σέντρα του Πρινιανάκη και γύρισμα του Γαλερού, ό Μάγγος από κοντά με πλασέ, απέδειξε γιατί τον επέλεξε ο Ρεθυμνιακός ως μια από της μεταγραφές του. Ο ίδιος παίκτης στο 47’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 ξανά με πλασέ για να ακολουθήσουν ακόμη 2 γκολ από τον Χρήστο Μερτίρι στα 55’ και 71’ που διαμόρφωσαν το τελικό 5-1. 

Από το 57’ και έπειτα, ο προπονητής μας Νίκος Μαθιουδάκης, άρχισε να «αδειάζει» τον πάγκο του και να «ρίχνει» στο παιχνίδι τους πιτσιρικάδες του, που «κατάπιαν» αρκετά χιλιόμετρα, δείχνοντας «αχόρταγη» διάθεση να αναπτύξουν ταχύτητες αλλά και να κερδίσουν εμπειρίες, χειροκρότημα και θετικότατα σχόλια, στοιχεία που πέτυχαν δικαιωματικά. Μάλιστα ο Τσομολάρι ήταν εκείνος που έφερε με σέντρα του στο 71’ σε θέση βολής τον Μερτίρι στην φάση του 5-1. Η Δόξα είχε χαμένο πέναλτι με τον πρώην αρχηγό του Ρεθυμνιακού μας, Στέλιο Δελήμπαση στο 69’».

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Ν. Μαθιουδάκης): Μανιαδάκης (41’ Κελαϊδής), Πρινιανάκης (54’ Ρ. Χίσκο), Σουχλάκης, Γεωργούλης, Ε. Κοσκινάς (45’ Γάσπαρης), Κλειδής (61’ Ντέσκα), Χαλκιαδάκης, Βρεττός (61’ Ν. Χίσκο), Γαλερός, Μάγγος (57’ Τσομολάρι), Μερτίρι.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μ. Δεληγιαννάκης) : Παλιεράκης (41’ Πολιουδάκης), Ρ. Κοσκινάς, Ξενοκαλάκης, Μιχαλιδάκης (41’ Λάριος), Α. ΔΔελήμπασης, Σεφουλάϊ, Τζάρι (50’ Βαρούχας), Σ. Δελήμπασης, Καργάκης, Μπαξεβάμης, Τσιτσώλης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ