ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά ποδοτένις

0

Τα όσα αναφέρει ο Ρεθυμνιακός:

«Οι «Natural» θα δουν το …ηλιοβασίλεμα

Το παγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης θα έχουν την δυνατότητα, να δουν από κοντά οι Μανώλης Σκουλούδης  και  Ilias Xnaris , γνωστοί και ως «Νatural ability football», καθώς ήταν οι νικητές στον μεγάλο τελικό του «1ου τουρνουά ποδοτένις» που διοργάνωσε ο Ρεθυμνιακός   Α.Ο. υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου. Στην διοργάνωση που ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ στην πλατεία του «άγνωστου στρατιώτη» με την τελική της φάση, το δίδυμο των μεγάλων νικητών αφού πρώτα επικράτησε με 2-0 σετ των Νίκου Δασκαλάκη και Γιώργου Χαριτάκη (Team 2021), κατέβαλε την αντίσταση και των Πεζικάριων που ήταν το τελευταίο τους εμπόδιο πριν το πιο ψηλό «σκαλί» του βάθρου των νικητών. 
Στον πρώτο αγώνα της Κυριακής η Natural οδήγησε τους «μπεζ» της Team 2021, στην πρώτη και μοναδική τους ήττα και απώλεια σετ, με το δεύτερο μάλιστα που έκρινε και την το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει… αιώνιο, καθώς ολοκληρώθηκε στο 18-20, Λίγα λεπτά μετά οι Πεζικάριοι (Πέτρος Κλειδής – Ηλίας Βρεττός) επικράτησαν των Νερομπίστολων (Κώστας Πρινιανάκης – Πάρης Μάγγος) στο τάϊ  μπρέϊκ  (2-1) συμπληρώνοντας το ζευγάρι του τελικού. Τελικά η δυάδα της Team 2021 θα είναι εκείνη που θα απολαύσει τα 4 γεύματα στο «Wok spot», καθώς νίκησε στον μικρό τελικό τα νερομπίστολα με 2-0 σετ, ενώ και οι Πεζικάριοι δεν θα μείνουν μόνο με τις ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις που άφησαν στην διοργάνωση, καθώς με την 2η θέση που κατέλαβαν θα έχουν την δυνατότητα 1 διανυκτέρευσης στην «Villa Lameriana».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελικής φάσης του «1ου τουρνουά ποδοτένις» ήταν :
Ημιτελικοί
Team 2021 – Natural ability football 0-2 σετ (12-15, 18-20)
Πεζικάριοι – Νερομπίστολα 2-1 σετ (15-5, 9-15, 11-7)
Μικρός τελικός
Team 2021 – Νερομπίστολα 2-0 σετ (15-10, 15-11)
Τελικός 
Natural ability football – Πεζικάριοι 2-0 σετ (15-11, 15-8)
Πάντως όλοι όσοι έλαβαν μέρος στην διοργάνωση ήταν νικητές, καθώς και μόνο με την παρουσία και το ποσό συμμετοχής ενισχύουν την προσπάθεια που καταβάλλεται ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού, καθώς το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί στο τμήμα Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ