ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ορκωμοσίες των Αποφοίτων των Τμημάτων Δημοτικής και Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης

0

Στις 27 και 28 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας  και απονομής πτυχίων των Τμημάτων Δημοτικής και Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής  του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του  Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Αμφιθέατρο Δ3 της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπρύτανης Υποδομών και Οικονομικών Καθηγητής Κωνσταντίνος Σπαντιδάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής Ιωάννης Σπαντιδάκης και η Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγήτρια Ασπασία Χατζηδάκη.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε και η ορκωμοσία του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης  επίσης στο Αμφιθέατρο  Δ3 της Πανεπιστημιούπολης  στου Γάλλου. Χαιρετισμό απηυθύναν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Αγωγής Καθηγητής Ιωάννης Σπαντιδάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης Καθηγητής Ανδρέας Φουντουλάκης.

Μετά το πέρας καθεμίας  των παραπάνω ορκωμοσιών  απονεμήθηκαν τα βραβεία δωρεάς «Ελισάβετ Καραμίντζου».

Και στις δύο τελετές παρευρέθηκαν μέλη ΔΕΠ και πλήθος κόσμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ