ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Στριλιγκάς: «Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μας!»

0

 Τον αγαπημένο φίλο και κουμπάρο του αποχαιρετά και μέσω του ηλεκτρονικού Τύπου ο καθηγητής ξένων γλωσσών, Στυλιανός Αντ. Κόκκινος

Με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον εκλιπόντα Γεώργιο Εμμανουήλ Στριλιγκά, αποχαιρετά ο φίλος και κουμπάρος του Στυλιανός Αντ. Κόκκινος, το πολυαγαπημένο τέκνο του Μυλοποτάμου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ακολουθεί το μήνυμα:

Ο μοναδικός φίλος, ο πολυαγαπημένος μας κουμπάρος που με στεφάνωσε, ο αξέχαστος «καλός Σαμαρείτης» για όλους όσους τον γνώρισαν, που βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη (απανταχού της Κρήτης, και όχι μόνο), ο πιστός σύντροφος, ο καλός οικογενειάρχης, ο πάντα δοτικός και με παροιμιώδες χιούμορ, Γεώργιος Εμμ. Στριλιγκάς, πάλεψε με το χάρο επί 5 μήνες μα δεν τον νίκησε...

Στην υπέροχη οικογένειά σου, στην πιστή σου σύζυγο Ελευθερία Κλάδου, και στα αγαπημένα μας παιδιά σου Χρυσούλα Στριλιγκά, Μανος Στριλιγκάς και Marina Striliga, στα αδέρφια σου, στα ξαδέρφια σου και σε κάθε ένα που είχε την τιμή και την τύχη να σε συναναστραφεί, εκφράζω δημόσια τη βαθύτατη οδύνη εμένα προσωπικά, μα και της οικογενείας μου, για τον πρόωρο και άδικο χαμό σου.

Εμείς οι τυχεροί που σε γνωρίσαμε σε διαβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να ξεχαστείς ποτέ, και «το έργο σου δεν θα χαθεί, αλλά (όπως πίστευες) θα ξαναπαρουσιαστεί σε μια αναθεωρημένη έκδοση, διορθωμένη και βελτιωμένη από το συγγραφέα "(Benjamin Franklin's tombstone).

Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μας! Ο φίλος και κουμπάρος σου Στέλιος».

 

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ