ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κάλεσμα της Νέας Αριστεράς Ρεθύμνου για συμμέτοχή στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό & στην ομιλία του προέδρου Αλέξη Χαρίτση

0

Η Νέα Αριστερά του νομού Ρεθύμνου καλεί τους Ρεθυμνιώτες και τις Ρεθυμνιώτισσες στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό που έχουν προκηρύξει φορείς της πόλης την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.

Να σταματήσει ΤΩΡΑ η σφαγή στη Γάζα, να αποχωρήσουν τα ισραηλινά στρατεύματα και να παρασχεθεί η ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους της Γάζας που εμποδίζεται να προσεγγίσει.

Να αναγνωριστεί επιτέλους το ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.

Η Νέα Αριστερά του νομού Ρεθύμνου καλεί τους Ρεθυμνιώτες και τις Ρεθυμνιώτισσες στην ομιλία του προέδρου Αλέξη Χαρίτση, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς, Πέτρος Λυμπεράκης και Γιώργος Σταθάκης.

Να δυναμώσουμε τη φωνή της Αριστεράς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Να ανατρέψουμε τους δυσμενείς συσχετισμούς και να σταματήσουμε τον νεοφιλελεύθερο και συντηρητικό κατήφορο στη χώρα μας και στη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Να βάλουμε φραγμό στον επαπειλούμενο κίνδυνο της ακροδεξιάς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ