ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση με τον Πρωταθλητή Πάλης Νίκο Καραβάνο είχε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης

0

Τον Ρεθυμνιώτη Πρωταθλητή Πάλης Νίκο Καραβάνο υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο  ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης για να τον συγχαρεί από κοντά για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη προσφάτως στη Σερβία.

Τον Πρωταθλητή συνόδευαν ο πατέρας και προπονητής του κ. Μανόλης Καραβάνος και η  Πρόεδρος του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου  Ρεθύμνου κ. Αντωνία  Παπαδάκη οι οποίοι επίσης δέχθηκαν  τα συγχαρητήρια του Δημάρχου για το έργο που επιτελεί ο Α.Π.Ο.Ρ στο Ρέθυμνο  συνδράμοντας την προαγωγή  του Αθλητισμού και συμβάλλοντας στη θετική προβολή του Ρεθύμνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη βαθιά του ικανοποίηση στον Νίκο Καραβάνο για την ευόδωση του στόχου του και εξήρε την αφοσίωση, την επιμονή  και την πειθαρχία του νεαρού αθλητή που του εξασφάλισαν τη σημαντική αυτή διάκριση.

Επιπλέον  κατέθεσε τον έπαινό του στο υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον του πρωταθλητή αφού τόσο ο πατέρας του Μανόλης Καραβάνος ως προπονητής του όσο και η μητέρα του Αντωνία Παπαδάκη ως Πρόεδρος του Α.Π.Ο.Ρ. στάθηκαν δυναμικοί και άξιοι συνοδοιπόροι του στη μέχρι σήμερα, εξόχως  απαιτητική, αθλητική του διαδρομή. 

Ο κ. Μαρινάκης ευχήθηκε στο συμπολίτη Πρωταθλητή Πάλης να  αξιωθεί υψηλές διακρίσεις και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης, του πρόσφερε συμβολικά δώρα ευχαριστώντας τον που αποτελεί ένα υγιές πρότυπο για τους νέους του τόπου μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ