ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tρία και με ανανεωμένη σχεδίαση θα είναι τα μοντέλα Galaxy S10 που θα έχουν και in-display fingerprint reader

0

H αξιόπιστη για τις πληροφορίες που σχετίζονται με προιόντα της Samsung ιστοσελίδα SamMobile, αποκάλυψε πρόσφατα ότι η νέα σειρά Galaxy S10 θα αποτελείται από τρία μοντέλα μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται μία οικονομικότερη πρόταση.

Όλα τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S10 θα διαθέτουν ανανεωμένο design καθώς και οθόνες που θα φιλοξενούν in-display αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Παρόλα αυτά, το οικονομικότερο από τα τρία, θα διαθέτει “φθηνότερο” αισθητήρα. Πιο συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει το SamMobile, τα Galaxy S10 και Galaxy S10+ θα διαθέτουν “ultrasonic display-based sensor” (χρησιμοποιείται τεχνολογία υπέρηχων για την τρισδιάστατη χαρτογράφηση του δακτυλικού αποτυπώματος) και το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς θα διαθέτει “optical sensor” (ουσιαστικά δημιουργεί μία δισδιάστατη απεικόνιση). Πέρα από τον in-display “ultrasonic” αισθητήρα, τουλάχιστον τα δύο ακριβότερα μοντέλα, θα προσφέρουν και “true facial mapping sensor” (για 3D Facial Recognition) προσφέροντας δυνατότητα επιλογής στους χρήστες των κινητών της.

Όσο καλό και αν είναι το Galaxy Note9 και το S Pen, το 2018 ήταν μάλλον μία χρονιά… “επανάληψης” για την Nοτιοκορεάτικη εταιρεία, και με τη σειρά Galaxy S10 θα επιχειρήσει για ακόμη μία φορά να ξεπεράσει εμπόδια και να οδηγήσει τις εξελίξεις στον χώρο.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ